Sončno

24°C Zrak

21°C Voda

Izbornik

AQUACOLORS Opći uvjeti poslovanja
Prihvat ovih Općih uvjeta poslovanja obvezan je za ulazak i korištenje aquaparka AQUACOLORS. Smatra se da ste prihvatili ove Opće uvjete poslovanja ukoliko ste kupili ulaznicu i posjetili AQUACOLORS.

1. Definicije
Pojmovi će imati sljedeće značenje, osim ako iz samog teksta ne proizlazi drugačije:
a. “Vi” ili “Vaš” odnosi se na posjetitelje aquaparka AQUACOLORS.
b. “Mi” ili “Naš” ili slični izrazi odnose se na aquapark AQUACOLORS, operatere i/ili naše podugovaratelje.

2. Ulaznice
Ovi Opći uvjeti poslovanja, kao i bilo koji primjenjivi opći uvjeti reguliraju pristup i korištenje aquaparka AQUACOLORS.
a. Posjetitelji pri ulasku u AQUACOLORS moraju posjedovati važeću ulaznicu nabavljenu putem naše web stranice, nas li ovlaštene treće strane.
b.Ulaznice i propusnice vezane su uz korištenje prostora aquaparka AQUACOLORS te nije moguć povrat novca za kupljenu ulaznicu niti prijenos na drugu osobu, osim ako ne posjedujete naše posebno pisano odobrenje. Ulaznice nisu namijenjene preprodaji i ne mogu se koristiti za ostvarivanje komercijalne dobiti. Ulaznice i druga prava poništavaju se u slučaju neovlaštenih izmjena.
c. Za ulazak u AQUACOLORS posjetitelji su obavezni predočiti originalnu ulaznicu ili e-ulaznicu.
d. Ulaznice trebate čuvati tijekom Vašeg boravka u aquaparku AQUACOLORS, te ih zahtjev predočiti.
e. Vaša ulaznica je osobna i ne smije se dijeliti s drugima. Za posebne događaje koji imaju posebnu cijenu ulaznice isključena je primjena odredbi o personalizaciji ulaznice.

f. U našem aquaparku vrijedi pravilo “nema ponovnog ulaska”. U slučaju posebnih okolnosti, može Vam se dozvoliti napuštanje prostora aquaparka i ponovni ulazak istog dana, sukladno diskrecijskoj odluci voditelja parka. Izlazak i ponovni ulazak grupe posjetitelja nije dozvoljen.
g. Cijena ulaznice za odrasle vrijedi za osobe visine iznad 1.40m.
h. Cijena ulaznice za djecu vrijedi za osobe od 1m do 1.40m visine.
i. Djeca mlađa od 14 godina moraju biti u pratnji odgovorne odrasle osobe koja je navršila 18 godina te je u posjedu valjane ulaznice.
j. Djeca visine do 1m ili niža mogu ući u aquapark besplatno uz propusnicu koja se izdaje na pultovima za prodaju ulaznica.
k. Ukoliko jedna osoba kupuje ulaznice za grupu posjetitelja (u slučaju grupne rezervacije ili slično), kupac prihvaća ove uvjete u ime i za račun svih posjetitelja i preuzima obvezu osigurati da grupa posjetitelja poštuje pravila propisana ovim Uvjetima. Kupnjom ulaznice, prihvaćate ove Uvjete u ime i za račun maloljetne djece za koju ste odgovorni tijekom Vašeg posjeta aquaparka AQUACOLORS.

I. Kategorije ulaznica
i. Sezonska ulaznica
•Sezonska ulaznica dopušta dnevni ulazak u AQUACOLORS u periodu u kojem je aquapark otvoren, odnosno od dana kupnje do dana zatvaranja parka. Molimo da posjetite www.aquacolors.eu za informacije o datumima otvaranja sezone prije kupnje Sezonske ulaznice.
•Raspored rada podložan je izmjenama te ne jamčimo za trajanje otvorenosti aquaparka AQUACOLORS. Ukoliko se raspored rada izmijeni nemate imati pravo na povrat ili drugu vrstu refundacije.
ii. Jednodnevna ulaznica za odrasle s datumom
Imate pravo na jednodnevni pristup aquaparku AQUACOLORS od trenutka kupnje ulaznice do zatvaranja aquaparka.
iii. Jednodnevna ulaznica za djecu s datumom
Imate pravo na jednodnevni pristup aquaparku AQUACOLORS od trenutka kupnje ulaznice do zatvaranja aquaparka.
iv. Jednodnevna ulaznica za odrasle bez datuma Imate pravo na jednodnevni pristup aquaparku AQUACOLORS koji možete iskoristiti od datuma kupnje ulaznice do kraja sezone tekuće godine. Nakon aktivacije ulaznice, imate pravo na korištenje od trenutka aktivacije svoje ulaznice do zatvaranja aquaparka. Provjerite vrijeme, datume i dostupnost na www.aquacolors.eu
v. Jednodnevna ulaznica za djecu bez datuma
Imate pravo na jednodnevni pristup aquaparku AQUACOLORS koji možete iskoristiti od datuma kupnje ulaznice do kraja tekuće sezone. Nakon aktivacije ulaznice, imate pravo na korištenje od trenutka aktivacije svoje ulaznice do zatvaranja aquaparka. Provjerite vrijeme, datume i dostupnost na www.aquacolors.eu

3. U aquaparku AQUACOLORS
a. AQUACOLORS radno vrijeme navedeno je na našoj web stranici i podložno je promjeni u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
b. Unutar aquaparka AQUACOLORS nije dozvoljeno:
•Unošenje i konzumacija hrane i pića koji nisu kupljeni unutar aquaparka, uključujući alkohol (osim hrane potrebne za medicinske svrhe ili hrane za dojenčad/posebna dijetalna hrana u posudama koje nisu staklene).
•Unošenje bilo koje vrste oružja ili potencijalno opasnih predmeta poput predmeta od stakla ili s oštrim rubovima.
•Pušenje na nenamijenjenim mjestima (uključujući elektronske cigarete).
•Galama, agresivnost i slično ponašanje. Protuzakonito ili nemoralno ponašanje.
•Nepoštivanje reda čekanja.
•Tučnjava ili uvredljiv jezik prema posjetiteljima ili zaposlenicima.
•Kućni ljubimci (osim dresiranih životinja u posebnim slučajevima, što će odrediti AQUACOLORS). Životinje ne smiju pristupati vožnjama, bazenima ili drugim atrakcijama.
•Fotografiranje, videosnimanje ili snimanje bilo koje vrste u komercijalne svrhe bez našeg prethodnog pismenog odobrenja.

Odijevanje:

  1. Odjeća s uvredljivim natpisima ili sadržajem koji ne poštuje kulturu ili vrijednosti Republike Hrvatske.
  2. Odjeća koja identificira posjetitelja kao osoblje hitne pomoći.
  3. Tijekom korištenja bazena i tobogana morate nositi prikladni kupaći/kupaći kostim. Neprikladna odjeća (tj. donje rublje, prozirna odjeća ili odjeća koja nije namijenjena plivanju) nije dopuštena. Od posjetitelja se može tražiti da se preobuku u odgovarajuću odjeću za kupanje.
  4. Golotinja nije dopuštena posjetiteljima, uključujući malu djecu.

•Predmeti

  1. Hladnjaci, koferi i torbe s kotačima.
  2. Korištenje električnih vozila na dva kotača kao što je, ali ne ograničavajući se na Segway.
  3. Korištenje sportsko- rekreakcijskih uređaja kao što su dronovi na daljinsko upravljanje, igračke, skuteri, role, skejtbordi ili cipele s ugrađenim kotačima.
  4. Bilo koja vrsta zvučnika i megafona koji mogu ometati posjetitelje i osoblje, te privatnost.

c. Zadržavamo pravo uskratiti ulaz ako se posjetitelji ogluše na ove Opće uvjete ili bilo koja druga primjenjiva pravila, propise ili odluke. U istom slučaju zadržavamo pravo isključiti posjetitelje iz aquaparka AQUACOLORS bez povrata novca ili bilo kakve refundacije. Time se ne isključuje bilo kakav zahtjev koji bismo mogli imati protiv vas ili koji proizlazi iz vaših postupaka.
d. Vaš izgled mora biti prikladan obiteljskom tematskom aquaparku i u skladu s kulturom i vrijednostima Republike Hrvatske.
e. Djecu pod vašom skrbi morate nadzirati cijelo vrijeme. U slučaju razdvajanja, molimo vas da se obratite osoblju na informacijskom pultu koji se nalazi na ulazu.
f. Upoznajte se sa sigurnosnim znakovima i slijedite upute naših zaposlenika u svakom trenutku.
g. Sigurnost i zaštita naših posjetitelja od najveće nam je važnosti. Suglasni se da vi i vaša imovina budete podvrgnuti pregledima i/ili sigurnosnim provjerama prilikom ulaska u AQUACOLORS.

h. Najam ormarića dostupan je uz nadoplatu; vrijedne predmete pohranite u ormariće ili ne unositi u AQUACOLORS.
i. Svoje stvari nemojte ostavljati bez nadzora u aquaparku AQUACOLORS.
j. Tuširanje je obvezno prije korištenja atrakcija.

4. Zatvaranja i nedostupnost
a. Iako ćemo uložiti razumne napore kako bismo našu web stranicu ažurirali vijestima i relevantnim informacijama, zadržavamo pravo, bez prethodne najave i bez povrata, odgovornosti ili naknade, promijeniti radno vrijeme aquaparka AQUACOLORS ili pojedinih atrakcija, privremeno zatvoriti bilo koje područje, ograničiti broj ljudi koji imaju pristup aquaparku AQUACOLORS i/ili obustaviti ili otkazati bilo koji zabavni program koji smatramo potrebnim. Vaša je odgovornost provjeriti web stranicu. Time ne jamčimo da ćemo vas obavještavati o svim promjenama koje mogu utjecati na vaš posjet.
b. Određene atrakcije, doživljaji, programi ili prodajna mjesta možda neće biti dostupni tijekom vašeg posjeta; U tom slučaju ne vršimo povrat novca ili drugog oblika naknade.
c. Pristup aquaparku AQUACOLORS ili određenim područjima aquaparka AQUACOLORS može biti ograničen tijekom posebnih događaja ili privatnih rezervacija.

5. Iskustva i doživljaji
a. Određenim atrakcijama može biti ograničen pristup zbog smjernica proizvođača koje se odnose na sigurnost. Prije kupnje ulaznice pregledajte odredbe o korištenju na našoj web stranici.
b. Vi najbolje prosuđujete svoje sposobnosti. Ulaz je dopušten samo posjetiteljima koji ispunjavaju zahtjeve i slijede sigurnosne smjernice o korištenju. Odgovorni ste za upoznavanje s opisom i smjernicama svake atrakcije kako biste utvrdili možete li ih sigurno koristiti. Korištenjem prihvaćate prirodne rizike kojih odgovorna osoba treba biti svjesna. Molimo vas da kontaktirate jednog od naših zaposlenika ako imate bilo kakvih specifičnih upita ili trebate više informacija. Trebali biste postupati u skladu s vlastitom prosudbom pridržavajući se pisanih upozorenja i ograničenja te usmenih upozorenja naših zaposlenika.

c. Za korištenje nužna je zdravstvena sposobnost, bez potencijalnih medicinskih ograničenja. Ako niste sigurni u vlastitu zdravstvenu sposobnost ili imate kroničnih zdravstvenih poteškoća, obratite se svom liječniku.
d. Trudnicama, osobama sa srčanim poteškoćama, visokim krvnim tlakom, tjelesnim bolestima, kožnim infekcijama i otvorenim ranama zabranjeno je korištenje bazena i atrakcija. Isključivo se odgovorni za posljedice koje mogu nastati uslijed nepoštivanja ovog pravila.
e. Pušenje, konzumacija hrane i pića nije dopuštena ni na jednoj od atrakcija.

6. Parking
a. Osiguravamo parkiralište našim posjetiteljima uz naknadu.
b. Ne jamčimo za sigurnost vašeg vozila ili predmeta ostavljenih u vašem vozilu, stoga je parkiranje vašeg vozila na parkiralištu isključivo vaša odgovornost.
c. AQUACOLORS nije odgovoran za krađu ili oštećenje vašeg vozila od strane trećih osoba. To se odnosi i na štete uzrokovane olujama, požarima, tučom, eksplozijama i drugim izvanrednim događajima.
d. Vozila se ne smiju ostavljati na parkiralištu preko noći.
e. Parkiranje nije dozvoljeno na glavnom ulazu.

7. Videonadzor, fotografiranje i snimanje
a. Unutar aquaparka AQUACOLORS provodi se videonadzor.
b. Videonadzor se provodi radi sigurnosti posjetitelja i zaposlenika te radi zaštite imovine i opreme.
c. Na raznim atrakcijama u aquaparku AQUACOLORS postavljeni su PAPS sustavi za fotografiranje koji dokumentiraju iskustvo korištenja atrakcija. U roku od sedam dana od datuma snimanja fotografije, posjetitelji mogu kupiti fotografije na izlaznom pultu u aquaparku ili pomoću aplikacije za uređaje. U postupku kupnje fotografije, posjetitelj je dužan potvrditi svoj identitet pomoću sustava za prepoznavanje lica.

d. U ulaznom prostoru svih atrakcija opremljenih takvim kamerama, fotografiranje je jasno naznačeno na informativnom znaku. Korištenjem takvih atrakcija posjetitelji pristaju na izradu svojih fotografija. Ova privola, dana isključivo u svrhu kasnije prodaje fotografije posjetitelju kao ovlaštenoj osobi, uključuje kratkotrajno pohranjivanje fotografije kao i kratkotrajni prikaz fotografije na monitorima ili sličnim uređajima nakon korištenja atrakcije.
e. Osiguravamo da se ove fotografije prodaju i distribuiraju samo ovlaštenom posjetitelju i da se ne distribuiraju trećim stranama. Nakon korištenja atrakcije, svaki posjetitelj ima mogućnost zatražiti trenutno brisanje fotografije. Fotografije će se izbrisati u roku od sedam dana od dana kad su snimljene.

8. Zaštita podataka
U skladu s odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) Europskog parlamenta i Vijeća, od 27. travnja 2016., o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, Asket d.o.o. s adresom na adresi Molindrio 18, Poreč – Parenzo (Grad Poreč – Parenzo), Hrvatska, obavještava Vas da će vaši podaci biti obrađeni u dijelu i sa svrhom povezanom s legitimnim interesom društva. Obrada će se vršiti samo uz vašu izričitu privolu, koja će se smatrati danom prihvaćanjem ovih odredbi. Asket d.o.o. vas obavještava da će prihvaćanjem ovih odredbi vaši podaci biti pohranjeni sve dok nas pisanim putem ne obavijestite o vašem opozivu dane privole. Imate pravo povući privolu u bilo kojem trenutku. Povlačenje vaše privole neće utjecati na zakonitost prethodno provedenih obrada. Svoja prava (pristup, ispravak, ograničenje postupanja, brisanje, prenosivost i prigovor/opoziv) možete ostvariti pod uvjetima utvrđenim važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, upućujući vaš zahtjev na adresu sjedišta društva, uz naznaku vašeg punog imena i prezimena, adrese, telefonskog broja i elektroničke pošte te uz obrazloženje prava koje želite ostvariti. Svoja prava možete ostvariti i putem elektroničke adrese [email protected], prilažući sve potrebne podatke.

9. Odgovornost
a. Suglasni ste i prihvaćate dužnost i obvezu poduzeti razumne mjere kako biste osigurali vlastitu sigurnost, uzimajući u obzir vlastito zdravstveno stanje. Korištenje svih atrakcija u aquaparku isključivo je vaša odgovornost. Isključujemo odgovornost za bilo kakav gubitak, ozljedu ili štetu nastalu unutar aquaparka AQUACOLORS, uključujući izgubljenu, ukradenu ili oštećenu imovinu, u mjeri dopuštenoj zakonom. Potvrđujete da ne snosimo odgovornost za bilo kakav gubitak, ozljedu ili štetu koju pretrpite, uključujući gubitke i štete na vašoj imovini. Prihvaćanjem ovih odredbi odričete se svih potraživanja prema AQUACOLORS.
b. Isključujemo odgovornost za neizravne, izvanredne ili posljedične gubitke.
c. Isključujemo odgovornost i ne snosimo troškove za hotelske, putne ili druge izdatke koje pretrpite ukoliko se aquapark neočekivano ili djelomično zatvori.
d. Naša odgovornost ograničava se na cijenu ulaznice.
e. Ne isključujemo i ne ograničavamo odgovornost za smrt ili tjelesnu ozljedu uzrokovanu našom grubom nepažnjom.

10. Obavijesti
a. Sve obavijesti, prijedloge ili prigovore možete poslati na ASKET d.o.o., Molindrio 18, 52240 Poreč, Hrvatska.
b. Možemo izmijeniti odredbe ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Savjetujemo vam da redovito provjeravate ažuriranja na www.aquacolors.eu.

11. Bezgotovinski sustav plaćanja
a. Unutar aquaparka nije dostupno gotovinsko ili kartično plaćanje za kupnju hrane, pića, suvenira, opreme za iznajmljivanje i drugih maloprodajnih proizvoda. Unutar aquaparka koristi se bezgotovinski sustav plaćanja. Proizvodi i usluge kupuju se pomoću RFID narukvica koje omogućavaju plaćanje bez uporabe kreditnih kartica i gotovine.
b. Pri ulasku u aquapark, izdati će vam se jedinstvena vodootporna narukvica s unaprijed pohranjenim kreditom u iznosu od 70€ za ulaznice za odrasle i 25€ za ulaznice za djecu.
c. Narukvica se izdaje svakom posjetitelju, neovisno o načinu kupnje ulaznice.
d. Narukvica se izdaje uz predočenje valjane ulaznice koja daje pravo na ulazak u aquapark.
e. Prije napuštanja aquaparka, posjetitelji podmiruju sve korištene kredite evidentirane na narukvici na jednom od naših pultova za plaćanje koji se nalaze unutar informacijskog pulta.
f. Ukoliko iskoristite pohranjeni kredit na narukvici, prije nastavka kupnje unutar aquaparka morate podmiriti iskorišteni kredit. Iskorišteni krediti podmiruju se na jednom od naših pultova za plaćanje koji se nalaze unutar informacijskog pulta.
g. Ukoliko ne možete pronaći narukvicu, obratite se našim zaposlenicima na informacijskom pultu.
h. U slučaju gubitka narukvice, AQUACOLORS naplaćuje naknadu u visini unaprijed pohranjenih kredita na narukvici u iznosu navedenom pod točkom b.

12. Završne odredbe
a. Intelektualno vlasništvo
Sva prava, uključujući ali ne ograničavajući se na vlasnička prava i intelektualno vlasništvo svih informacija i podataka, uključujući promotivnih materijala namijenjenih posjetiteljima aquaparka AQUACOLORS pripadaju aquaparku AQUACOLORS.
b. Mjerodavno pravo
Na sastavljanje, valjanost, primjenu i tumačenje ovih Uvjeta poslovanja primjenjuju se se propisi Republike Hrvatske.

c. Jezik
Ovi Uvjeti poslovanja sastavljeni su na hrvatskom jeziku. Odredbe ovih uvjeta mogu biti prevedene na bilo koji drugi jezik, uključujući engleski. U slučaju bilo kakvih odstupanja između hrvatske verzije i njezinih prijevoda na druge jezike, prevladat će hrvatska verzija.
d. Izmijene i dopune
AQUACOLORS je ovlašten izmijeniti ili dopuniti odredbe ovih Uvjeta poslovanja u svakom trenutku, u skladu s reorganizacijom, uspostavom ili uklanjanjem sadržaja, objekata, atrakcija, ponuda, zabavnih programa, ulaznica ili usluga; promjenama u sigurnosnim mjerama, uvjetima korištenja, naknadama itd.; izmjenama važećih propisa; i promjenama u društvu. O sadržaju izmjena i dopuna ovih Uvjeta i vremenu stupanja na snagu, AQUACOLORS će obavještavati putem službene web stranice.

Ovi Uvjeti se primjenjuju na sve posjetitelje od 31. svibnja 2024.

Začnite zabavo, naročite vstopnice

Standardna
Znižana
Greška - pokušajte opet!
Hvala - preverite svojo mapo »Prejeto«.
Hvala - preverite svojo mapo »Prejeto«.

Bodite na tekočem – prijavite se na naše e-novice!

Pridobite najnovejše novice, popuste in posebne ponudbe.

Polje za SMS mora sadržavati između 6 i 19 znamenki i uključivati ​​pozivni broj države bez upotrebe + / 0 (npr. 1xxxxxxxxxx za Sjedinjene Države)
?