Sunčano

28°C Zrak

24°C Voda

Izbornik

Tobogani i bazeni za potpuno uzbuđenje

SPACE COMBO SLIDE

Uživajte u zvjezdanom toboganu… spustite se niz Space Combo! Isprobajte najduži tobogan u Istralandiji – prava svemirska pustolovina prepuna vizualnih efekata. Vožnjom u gumenim čamcima proći ćete kroz otvorene i zatvorene dijelove, kao i kroz svemirske brodove.

Duljina
180 m
Min
1,20 m

BLACK KAMIKAZA SLIDE

Doživite brzinu i uzbuđenje… spustite se niz Black Kamikazu! Uskočite u gumeni čamac i osjetite otkucaje srca dok ponirete kroz zatvoreni vodeni tobogan u jednoj od najuzbudljivijih vožnja u Istralandiji.

Duljina
115 m
Min
1,40 m

FLYING BOATS

Podijelite nalet adrenalina… s Flying Boats! Uskočite u gumeni čamac s prijateljem ili članom obitelji i uživajte u zaista brzom spustu. U kratkoj, ali uzbudljivoj vožnji osjećat ćete se kao da letite prije nego što se nježno zaustavite.

Duljina
135 m
Min
1,40 m

FREE FALL

Doživite poniranje sa samog vrha… spustom niz Free Fall! Prije adrenalinskog spusta uživajte u veličanstvenom pogledu. Istralandia se ponosi najvišim toboganom u Hrvatskoj visine 27 metara.

Duljina
96 m
Min
1,40 m

SPACE ROCKET

Priprema, pozor, juriii… niz Space Rocket! Ostat ćete bez daha kad pojurite kroz najbržu atrakciju u vodenom parku Istralandia. Zatvoren tobogan jamči vrhunsku adrenalinsku poslasticu.

Duljina
87 m
Min
1,20 m

TOP GUN

Pripremi se, ciljaj, pali… izleti iz Top Guna! Kratka vožnja pruža osjećaj kao da ste ispaljeni iz topa prije nego pljusnete u bazen. Zahvaljujući dvjema zatvorenim stazama, ovo iskustvo možete podijeliti s prijateljem ili članom obitelji.

Duljina
2 x 13 m
Min
1,40 m

Pokreni zabavu, naruči ulaznice

Standardna
Reducirana
Combo
0,00 Kn