Sunčano

28°C Zrak

24°C Voda

Izbornik

Bazeni, tobogani i Spray Arena za beskrajnu vodenu zabavu

FAMILY POOL

Plivajte i napravite fotku… u obiteljskom bazenu! Dok plivate i uživate u modernoj hidromasažnoj tehnologiji, istovremeno možete imati na oku svoju djecu u obližnjoj Kids Spray Areni. Ne propustite prozirno staklo u bazenu za vrhunsku fotografiju!

Površina
150 m2
Dubina
1,80 m

SPRAY KIDS ARENA

Kapljice svugdje oko vas… u Spray Kids Areni! Nek djeca slobodno istražuju izrazito zabavno vodeno igralište, nek pokušaju pobjeći interaktivnim prskalicama i nek se međusobno izazivaju na vodena natjecanja.

Površina
200 m2

KIDS JUMPING POOL

Zabavni zaron… u Kids Jumping Pool! Tri metra dubok bazen obećava beskrajni izvor smijeha i oduševljenja za djecu svih dobi. Tri skakaonice postavljene su na visinu od 0,5, 1 i 1,5 metara.

Površina
85 m2
Dubina
3,00 m

CHILDREN’S POOL

Uđite u svijet mašte… u dječjem bazenu! Veliki bazen najveće dubine 40 cm daje djeci svih uzrasta priliku da uživaju u vodenim efektima i istražuju brojne atrakcije – vodeni dvorac, gusarski brod, tobogan s četiri staze i igralište na vodi.

Površina
1000 m2
Dubina
Od 0 do 0,4 m do 0,8 m

MINI SURF

Zagrijte se s nekoliko vožnji… niz Mini Surf! Riječ je o savršenom mjestu za djecu da sama počnu istraživati tobogane, s obzirom na četiri široke staze i blagi nagib. Vožnja završava uletom u dječji bazen.

Duljina
4 x 11 m
Min
1,00 m

PIRATE CASTLE

Potražite škrinju s vodenom zabavom… uđite u Pirate Castle! Nek djeca istražuju gusarski brod i tobogan-hobotnicu. Gledajte ih kako vrište od uzbuđenja kad ih poprska vodeni top i zapljusne ogromna kanta vode.

SEA HOLE

Osjetite kako uranjate u svijet podmorja dok se spuštate… niz Sea Hole! Upustite se u uzbudljivu vožnju niz zatvoren tobogan i uživajte u očaravajućem zvuku i vizualnim efektima koji podsjećaju na morsko dno.

Duljina
81 m
Min
1,00 m

Pokreni zabavu, naruči ulaznice

Standardna
Reducirana
Combo
0,00 Kn